Cadrele din aluminiu nu ruginesc sau corodează și sunt mai ușoare și mai ușor de mutat.

Cadrele din aluminiu nu ruginesc sau corodează și sunt mai ușoare și mai ușor de mutat.

Dacă este posibil, efectuați acest exercițiu într-o cameră întunecată într-o poziție confortabilă, astfel încât să vă puteți concentra atenția asupra respirației. Uneori, muzica new age sau ambientală fără ritm se dovedește mai bună pentru un astfel de exercițiu, permițându-vă să vă concentrați pe respirații mai profunde care nu se potrivesc cu viteza muzicii. 

Miros

Aromaterapia ne poate ajuta atât la întinerirea sistemului nervos parasimpatic (care funcționează atunci când suntem stimulați), cât și la relaxare prin intermediul sistemului nervos simpatic (care funcționează atunci când suntem relaxați). Pentru primul, încercați să inhalați parfumul oricăror citrice, bergamotă sau mentă. Pentru aceasta din urma, incearca lavanda, rozmarinul sau lemnul de santal. Pentru a prepara o ceață, utilizați 5 picături de ulei esențial la ½ cană wortex prospect de apă și păstrați-l într-un atomizor. Pentru utilizare, pulverizați 2 pompe pe gât, departe de nivelul ochilor și respirați profund timp de 30 de secunde. Repetați încă de 3 ori timp de 2 minute în total. Dacă aveți alergii sau sunteți însărcinată, consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza aromaterapie.

Atingere

În calitate de pasionați de fitness, ne petrecem zilele lucrând pentru a ne întări corpul, dar rareori ne permitem privilegiul de timp și bani pentru a investi în masaje regulate. Pentru o modalitate eficientă din punct de vedere al timpului și din punct de vedere al costurilor de a da înapoi corpului tău, explorează puterea atingerii și eliberarea miofascială. Pentru puțin TLC, obțineți o minge de tenis și masați partea de jos a picioarelor goale, rostogolind fiecare picior peste minge pe rând, apăsând ușor timp de 1 minut pe picior. Concentrarea acestui timp atât de necesar asupra picioarelor îi va ajuta să aibă mai multă grijă de tine pe termen lung.

Amintiți-vă că folosirea acestor sfaturi pentru auto-îngrijire nu înseamnă să luați o clipă din program pentru un lux hedonist; este o necesitate să oferi corpului și simțurilor tale dragostea și atenția pe care o merită.

Conform datelor din industrie, benzile de alergare se clasează în mod constant drept cea mai populară alegere pentru echipamentele de exerciții aerobice acasă.

Dacă ați decis să vă alăturați rândurilor proprietarilor de benzi de alergare, există o serie de factori de care trebuie să luați în considerare pentru a vă asigura că cumpărați o mașină care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Există o multitudine de benzi de alergare pe piață, cu prețuri variind de la 499 USD la 4.000 USD+. Este posibil să descoperiți că costul unei benzi de alergare reflectă în mod direct calitatea acesteia.

Înainte de a vă părăsi casa, măsurați spațiul în care doriți să păstrați banda de alergare. În timp ce banda de alergare măsoară în medie 64 de inci lungime și 28 de inci lățime, există mașini care se pliază pentru a fi depozitate sub un pat sau într-un dulap.

Conduceți până la cel mai apropiat magazin specializat de echipamente de fitness, unde personalul va fi bine informat și puteți alege dintr-o mare varietate de aparate. Purtați o pereche comodă de pantofi de atletism – aceeași pereche pe care o veți purta în timp ce vă antrenați la aparat acasă.

Luați în considerare trei elemente cheie în timp ce faceți cumpărături: construcție, caracteristici de programare și garanție.

Constructie

În primul rând, uitați-vă la dimensiunea motorului benzii de alergare (măsurată în cai putere) pentru a determina longevitatea mașinii. Unii producători măsoară cai putere la serviciu continuu (capacitatea motorului de a funcționa sub sarcină pentru o perioadă lungă de timp), alții la serviciu de vârf. Căutați un motor cu un motor de minim 2,0 cai putere, care să se potrivească utilizatorilor care cântăresc mai mult de 180 de lire sterline.

Apoi, examinați cureaua și puntea benzii de alergare. Cureaua trebuie să aibă cel puțin două straturi, 17 inchi lățime și 49 inci lungime. Grosimea plăcii ar trebui să măsoare cel puțin un inch.

Puntea acționează ca o pernă pentru articulații, picioare, spate și picioare. Cele mai căutate benzi de alergare au platforme cu impact redus care se flexează sub planta piciorului utilizatorului pentru a absorbi șocul fără a reveni pentru a provoca șocuri suplimentare. Această caracteristică este esențială pentru persoanele cu atele la tibie și probleme la picioare și spate.

Un cadru robust susține centura și sistemul de punte. Benzile de alergare care costă între 499 USD și 1999 USD au de obicei un cadru din oțel; benzile de alergare cu un preț de 1999 USD sau mai mult sunt adesea construite cu cadre din aluminiu pentru avioane care oferă o flexibilitate suplimentară pentru absorbția impactului. Cadrele din aluminiu nu ruginesc sau corodează și sunt mai ușoare și mai ușor de mutat.

Caracteristici de programare

Benzile de alergare la prețuri mai mici oferă programare de bază pentru viteză, timp, distanță și calorii variabile. Cu toate acestea, rareori folosesc informațiile utilizatorului, iar contoarele de calorii nu sunt foarte precise.

Calitatea caracteristicilor de programare, cum ar fi programele prestabilite care variază automat intensitatea antrenamentului prin creșterea sau scăderea cotei și creșterea sau scăderea vitezei, crește odată cu prețul. Programele de control al ritmului cardiac sunt caracteristici convenabile care iau în considerare vârsta și greutatea utilizatorului și mențin persoana care face sport la o intensitate suficientă pentru a obține beneficii maxime de ardere a grăsimilor sau cardiovasculare.

Alte opțiuni de programare includ setările de înclinare/nivel. O notă maximă de 10% îi poate provoca pe cei începători, în timp ce cei experimentați pot avea nevoie de o bandă de alergare care atinge o notă de 15%.

garanție

Majoritatea producătorilor oferă garanție numai împotriva defectelor de fabricație, nu împotriva uzurii normale și, dacă un utilizator cântărește mai mult decât specificațiile mașinii, garanția poate fi anulată. Multe mașini vin cu o garanție pe viață pe cadru, în timp ce garanțiile pentru caracteristici și componente variază de obicei de la 90 de zile la trei ani, în funcție de calitatea mașinii.

Mașinile de ultimă generație vin adesea cu un contract de muncă la domiciliu pe un an. Puteți achiziționa garanții extinse reînnoibile care acoperă totul, de la piese până la manopera.

Nu-i oferi bărbatului încă banii tăi

Mașina e tare? Îți place cum arată? Oferă o călătorie lină? Este ușor de operat? Amintiți-vă, acest produs va fi disponibil pentru o perioadă lungă și sănătoasă, așa că stabiliți ce doriți și de ce aveți nevoie de la el înainte de a începe chiar la cumpărături pentru a preveni o achiziție cu regret.

De ce benzile de alergare sunt clasate pe locul 1

În 1996, Jurnalul Asociației Medicale Americane a raportat că, pe baza unui studiu de la Colegiul Medical din Wisconsin și Centrul Medical pentru Afaceri Veteranilor din Milwaukee, benzile de alergare au oferit cea mai eficientă modalitate de a arde calorii în comparație cu alte aparate de exerciții populare.

Cercetătorii au cerut opt ​​bărbați și cinci adulți tineri să facă exerciții pe șase tipuri diferite de aparate de exercițiu de interior, inclusiv un simulator de schi fond, un ergometru cu biciclete, un ergometru cu vâsle și un stepper. Ei au comparat cheltuielile de energie la niveluri de efort perceput (RPE) de 11 (destul de ușor), 13 (oarecum greu) și 15 (greu) și au descoperit că subiecții care au făcut mișcare la un RPE de 13 au ars cu aproximativ 40% mai multe calorii pe oră. pe banda de alergare în comparație cu cicloergometrul, care a produs cel mai mic consum de energie.

Resurse aditionale

Rapoartele consumatorilor

Previzualizează PDF-ul

Se estimează că între 1 milion și 1,2 milioane de oameni din Statele Unite trăiesc cu HIV (virusul imunodeficienței umane) sau SIDA (sindromul imunodeficienței dobândite), conform Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). CDC estimează că în fiecare an aproximativ 40.000 de persoane devin nou infectate cu retrovirus.

HIV se dobândește prin contactul cu fluidele corporale infectate, cum ar fi sângele, materialul seminal, secrețiile vaginale și laptele matern. Semnele timpurii de infecție includ crampe abdominale, diaree, febră și dureri de cap care sunt adesea confundate cu simptome ale gripei. Unii oameni pot merge mulți ani fără semne de boală gravă. În cele din urmă, pe măsură ce virusul își asumă efectele asupra sistemului imunitar, persoanele infectate dezvoltă transpirații nocturne și febră, glandele umflate, pierderea poftei de mâncare și tulburări digestive, dureri și dureri musculo-scheletice larg răspândite și oboseală. Această colecție de simptome este denumită complex legat de SIDA (ARC). SIDA, boala în general, este diagnosticată la persoanele infectate cu HIV atunci când numărul de celule T CD4+ devine foarte scăzut sau persoana dobândește o „boală definitorie a SIDA”, o boală sau infecție observată doar la persoanele cu SIDA.

Odată considerată o boală care progresează în mod inevitabil către moarte, pentru cei cu acces la terapie antiretrovială, HIV poate fi mai mult o boală cronică cu care o persoană poate trăi timp de multe decenii. Prin urmare, este esențial să contribuiți la menținerea calității vieții.

Experții medicali cred că exercițiile fizice pot îmbunătăți starea de spirit și calitatea vieții persoanelor care trăiesc cu HIV. Și comunitatea HIV însăși crede că antrenamentul îi va face mai puternici; îmbunătățește starea de bine, imaginea corporală și rezistența; și protejează-i de infecțiile oportuniste (infecții potențial mortale care afectează persoanele cu un sistem imunitar slăbit).

Prezentarea exercițiului

Infecția cu HIV poate duce la pierderea forței musculare și la reducerea capacității aerobe. Oamenii devin mai decondiționați pe măsură ce boala progresează. Un program adecvat de exerciții poate îmbunătăți capacitatea de efort la persoanele infectate și poate preveni sau întârzia spirala descendentă a decondiționării.

Din păcate, nu există dovezi că exercițiile fizice stimulează în mod direct funcția imunitară sau încetinesc apariția SIDA. Cu toate acestea, exercițiile fizice regulate au beneficii psihologice și pot îmbunătăți starea cardiovasculară, compoziția corporală și puterea. Mai mult, exercițiile fizice sunt sigure pentru adulții stabili din punct de vedere medical care trăiesc cu HIV sau SIDA.

Pornirea unui program de exerciții

Dacă ați fost diagnosticat cu HIV sau SIDA, consultați-vă medicul înainte de a începe un program de exerciții fizice sau de a vă crește nivelul de activitate fizică. Un medic vă poate oferi sfaturi privind afecțiunile medicale legate de HIV și efectele secundare ale medicamentelor care v-ar putea afecta capacitatea de a face mișcare.

Un program de exerciții adecvat include trei componente de bază: exerciții aerobice, antrenament de forță și activități de întindere pentru a îmbunătăți flexibilitatea. Un plan poate include exerciții de trei până la patru ori pe săptămână în zile alternative și poate include 20 până la 30 de minute de activitate aerobă, cum ar fi mersul pe jos în aer liber sau pe banda de alergare, ciclism, sporturi de grup sau cursuri de aerobic.

Faza de rezistență a sesiunii de exerciții ar trebui să includă opt până la 10 exerciții care se concentrează pe grupurile musculare majore. Inițial, începeți cu un set de 12 până la 15 repetări pentru fiecare exercițiu de întărire. Începeți fiecare antrenament cu o încălzire și încheiați cu o răcire care include activitate de intensitate ușoară și întindere.

Dacă aveți febră sau aveți o infecție secundară, reduceți nivelul de activitate sau luați o pauză de la antrenament. Odată ce vă simțiți mai bine, puteți reveni la programul de exerciții fizice obișnuit.

Un Advanced Health certificat de ACE Specialistul în fitness poate ajuta la proiectarea unui program de exerciții sigur și eficient și la monitorizarea progresiei. Un program de exerciții bine conceput vă va ajuta să obțineți beneficii fizice și să vă îmbunătățiți sentimentul de bunăstare și calitatea vieții. Connie B. Scanga, Ph.D., cercetător la Institutul Malaghan, a oferit multe dintre recomandările de exerciții fizice. pentru această fișă educațională.

Resurse aditionale

HIV InSite de la Universitatea din California-San Francisco: http://hivinsite.ucsf.edu AIDS Action Committee of Massachusetts: http://www.aac.org/site/News2?page=NewsArticleid=7867  Medline Plus—AIDS: http://www.aac.org/site/News2?page=NewsArticleid=7867 ://www.nlm.nih.gov/medlineplus/aids.html Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor — O privire asupra epidemiei HIV/SIDA: http://www.cdc.gov/hiv/resources/factsheets/At- O privire.htm.

Previzualizează PDF-ul

„Mi-ar plăcea să mă tonifiez, să slăbesc, să mă pun în formă și să-mi iau corpul pe plajă” sunt obiective comune pe care antrenorii personali le aud de la clienți, dar dacă un client ar spune: „Mi-ar plăcea să cresc mai multe celule cerebrale ”?

Acest lucru poate părea ciudat, dar studiile au demonstrat că exercițiile fizice intense alimentează neurogeneza – crearea de noi celule cerebrale – și încetinește bolile neurodegenerative precum Alzheimer și Parkinson.

Similar cu modul în care exercițiul crește celulele musculare prin crearea de noi mitocondrii (organele care dau combustibil pentru cea mai mare parte a activității celulare) în apropierea nucleului, exercițiile fizice stimulează celulele creierului.

Deși este puțin probabil ca un client să spună că vrea să crească noi celule ale creierului, profesionistul de fitness de neegalat, de neegalat și neînfricat, aflat la marginea celor mai recente cercetări și gândire contemporană, ar ști exact cum să răspundă.

Un studiu des citat de la Universitatea din Carolina de Sud merită remarcat pe scurt. Două grupuri de șoareci au fost desemnate fie să alerge pe o bandă de alergare timp de o oră pe zi, fie să ducă un stil de viață mai sedentar fără un astfel de exercițiu pe o perioadă de două luni. Ceea ce au găsit în creier a fost foarte interesant: grupul care a făcut exerciții a avut o dezvoltare mitocondrială semnificativ mai mare în creier decât șoarecii sedentari, demonstrând că exercițiul poate induce biogeneza mitocondrială în mai mult decât în ​​mușchi – cel puțin la șoareci.

Și un studiu de la Universitatea Națională Cheng Jung din Taiwan a constatat că atunci când șoarecilor li s-a permis să alerge liber în comparație cu cei obligați să alerge mai greu decât ar putea altfel, descoperirile au indicat din nou schimbări importante ale creierului. Cei care alergau mai greu au avut modificări moleculare în mai multe zone ale creierului decât cei cărora li sa permis să alerge în ritmul lor confortabil. Cercetătorii au ajuns la concluzia că diferitele forme de exercițiu au dus la modificări diferite ale neuroplasticității la șoareci.

Universitatea din Illinois a realizat un studiu pe oameni care a demonstrat rezultate similare. Ei au comparat mersul rapid cu întinderea la testele de cogniție. Mersul rapid, cu creșterea fluxului sanguin, a indus o cascadă moleculară mai mare și, prin urmare, a îmbunătățit scorurile la teste. 

Alte studii pe oameni au demonstrat că atunci când subiecții antrenați aerob au fost comparați cu grupuri de control de subiecți potrivite pentru vârstă, care fie făceau exerciții de forță și flexibilitate, fie nu făceau exerciții fizice, grupul antrenat aerob demonstrează o activitate metabolică cerebrală centrală semnificativ avansată și o îmbunătățire a teste neuropsihologice.

Lucrarea de bază din 1972 a lui Goodwin, McClowskey și Matthews, la care se face referire în Manualul ACE Personal Trainer, paginile 452-453, descrie o parte din înțelegerea modului în care receptorii senzoriali și sistemul nervos central interacționează la oameni. Acest lucru este important pentru a recunoaște modul în care factorii de creștere sunt transportați de la periferia corpului către creier pentru a iniția cascadele de factori de creștere a creierului pe care le induce exercițiul.

Iar acest lucru ajută profesioniștii de fitness avansați, diferențiați și unici să poată discuta mai bine despre modul în care neuronii și conexiunile creierului noi sunt, de fapt, create prin exerciții viguroase.

S-a descoperit că exercițiile fizice nu numai că sunt utile în promovarea creșterii creierului, dar și în încetinirea bolilor neurodegenerative (Alzheimer și Parkinson) și în reducerea factorilor de risc periferici pentru declinul cognitiv. Îți amintești de șoareci? Datele cercetării sugerează că deficitele mitocondriale joacă un rol în dezvoltarea acestor boli, așa că exercițiile fizice sunt benefice pentru sănătatea neurologică generală.

Din nou și din nou, cercetările, în special atunci când se concentrează pe zona hipocampului a creierului, demonstrează că exercițiile fizice reduc diabetul, hipertensiunea și bolile cardiovasculare care se pot combina pentru a provoca afectarea creierului și forme de neurodegenerare.

Exercițiul aerobic, în special, ajută la reglarea factorilor de creștere și la reducerea factorilor de risc periferici și centrali, contribuind la funcționarea de succes a creierului, îmbunătățind învățarea și memoria, întârzierea declinului cognitiv legat de vârstă, jucând un rol în reglarea tulburărilor de dispoziție și contribuind la asigurarea bunăstare generală.